top of page
hallway-resized.jpg

Verf

In de winkel zijn stalen aanwezig van iedere kleur. Ook geven wij persoonlijk kleuradvies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Farrow and Ball Railings
Farrow and Ball Green Smoke
Farrow and Ball Setting Plaster

Farrow and Ball

Het Engelse merk Farrow & Ball staat al lange tijd voor milieuvriendelijke verf op waterbasis van de hoogste kwaliteit. De kleuren van Farrow & Ball zijn tijdloos en hebben hierdoor alle modetrends door de jaren heen weerstaan.  Het hoge pigmentgehalte geeft de kleuren de karakteristieke, intensieve diepte.

 

Naast verf heeft Farrow & Ball ook handgemaakte behang. De traditionele blok- en trogmethode geeft het behang de unieke structuur. 

Op onze webshop is Farrow & Ball te bestellen.

Bekijk onze verzenden & retour voorwaarden hier. 

Little Greene

Little Greene heeft een uitgebreid assortiment kleuren, geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Little Greene staat voor hoge kwaliteit verf op waterbasis. Ook Little Greene heeft een behangcollectie die aansluit op het kleurenpallet van de verf.

Little Greene Sir Lutyens' Sage
Painting the Past grijs

Painting the Past

De authentieke verf bevat emulsies met veel krijt. Dat maakt de verf veel matter dan gebruikelijke verven waardoor de kleuren zachter overkomen. Dankzij de handgeschilderde kleurenstaalkaart weet u precies hoe de verf opdroogt. 

bottom of page