top of page
interieur advies.jpg

Interieur Advies

Interieur Advies biedt ondersteuning aan klanten die hun eigen project beheren en die baat kunnen hebben bij wat begeleiding en advies, indien nodig, en/of voor hulp bij specifieke gebieden van het ontwerpproces.

 

Het advies begint meestal met Dorine die uw huis bezoekt / plattegronden en foto's bekijkt en waar nodig praktische ondersteuning en advies biedt. Geen twee projecten zijn hetzelfde en daarom kan Dorine haar diensten aanpassen aan uw projectvereisten.

 

Dorine kan op adviesbasis ondersteuning bieden bij alle aspecten van Interieurontwerp, zoals:

   -  Ruimteplanning en meubelindelingen

   -  Kastenconcepten

   -  Schema's en afwerkingen; verfkleuren, harde afwerkingen en               stoffenschema's

   -  Inkoop meubelen en verlichting

   -  Op maat gemaakte bekleding en gordijnen

   -  Speciaal gemaakte kussens & accessoires

   -  Advies op het gebied van kunstwerken

   -  Styling op locatie.

Interieur Ontwerp

Een volledig Interieur Ontwerp-pakket houdt doorgaans in dat Dorine gedurende het hele project nauw samenwerkt met u, de klant, naast eventueel aangestelde projectmanagers, architecten en/of andere servicespecialisten.

 

Dorine zal van concept tot voltooiing met het team samenwerken. Van het ontwerpconcept en speciale planning, op maat gemaakte kasten tot de inkoop van het meubilair en de inrichting. Alle aspecten van interieurdecoratie zijn inbegrepen, zoals op maat gemaakte stoffering, gordijnen, advies over kunstwerken en inkoop van accessoires. Deze service omvat volledige installatie en styling op locatie.

7534_MINDTHEGAP_Tapete_The_Deer_Stalker_WP20548.jpg

Als u geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande diensten en uw project wilt bespreken, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page